اما در روستاهای استان کهگیلویه و بویراحمد چه خبر است؟ آیا سازندگی و تولید اتفاق میافتد و تصویر روشنی از این موضوع در ذهن ما رقم میخورد؟
راه ملت:
محمود محمدی
امروزه در عصر ارتباطات و تکنولوژیهای فراوان در دسترس مردم، بسیاری از فاصله طبقاتی میان دهکهای جامعه بر اثر آگاهی بخشی از طریق وسایل ارتباط جمعی کاهش پیدا کرده است.
به خوبی یادم هست که پدر علم فناوری اطلاعات ایران دکتر علی اکبری، در یک روستای کوچک و دور افتاده در کشور توانست با یک ابتکار ساده طرح روستای الکترونیک را رقم بزند و متعاقب با این کار دفاتر ICT روستایی در کشور تأسیس شد و به یک طرح همه گیر مبدل گشت.
در این مثال ذکر چند نکته عبرت گیر خالی از لطف نیست اولاً ایشان این طرح را در روستای محل تولدش بدون هیچ دغدغهای و توجه به حرفهای نامربوط رقم زد، دوماً بازوان اجرایی این کار جوانان بیکار و تحصیل کرده روستا بودند که دست آنها را از وسایل ابتذال و فساد خالی نمود و با آموزش سادهای توانست آنها را به سفرای فروش محصولات کشاورزی پدرانشان در بستر اینترنت تبدیل نماید.
سوم اینکه گسترهی طرح از بستر این روستا شروع و به یک همکاری نمونه در سطح کشور مبدل گشت و طرح ملی شد.
با کمی تفکر در این سه نکته درسهای بیبدیلی را در آموزههای فرهنگی استان میتوان رقم زد.
آیا دولت بخوبی توانسته از مهاجرتهای غیر ضروری به شهرهای استان جلوگیری نماید و به طبع آن از حاشیه نشینی دور شهرهای پرجمعیت استان جلوگیری نماید؟
آنچه در نگاه اول به پاسخ به این سوالات در ذهن متبادر میگردد این است که روستاهای استان ما تنها بازیچهای شدهاند که در زمستان (اشاره به زمستان۱۳۹۴ و سالهای مشابه قبل از آن) به محلی برای جمع آوری آرای مردم تبدیل میگردد و سیاستهای پوشالی برخی از نمایندگان استان در این جبهه به رخ مردم کشانده میشود. آیا تحقق پیدا کردهاند میرشکارهایی که سالیان گذشته تا کنون از خود در ذهن مردم بیگناه این مناطق اسطورههای بیبدیلی ساختهاند؟
سه بعد مهم رونق تولید در روستاهای ما (یعنی ابتکار در ارایه طرحهای تولیدی، بکارگیری جوانان همان روستا در همان طرح به جهت جلوگیری از مهاجرتهای بیمورد و ملی ساختن طرح) که در مثال بالا بخوبی برای مخاطبان این یادداشت روشن گردید، محقق گشتهاند؟
اکنون در فصل تابستان (آغاز روزگار نمایندگی نمایندگان مجلس در تهران)، آیا دوباره همان میتینگهای سیاسی در روستاها با عنوان راهکارهای رفع تولید در همان روستاها با حضور مردم روستا و نمایندگان برگزار میشود یا خیر؟
واقعیتی است غیرقابل انکار که میرشکارها اکنون در لانه جدید خود در پی اهداف سیاسی جدیدشان هستند و دست مردم تا روزگار جدید انتخابات آتی در حنایی خواهد ماند که دگر باره با بوی انتخابات به خود رنگی جدید میگیرد.
نماینده مجلس موظف است با ارایه طرحهای ملی، اشتغال زایی در جهت اقصاد مقاومتی و رفع موانع اشتغال از شهرستانش بر آید نه اینکه شبانه روزش در مجلس در پی سیاسی بازی باشد!
امیدواریم رویه نمایندگان استان (هر چند برخی از آنها در ورطه آزمایشاند و نمیتوان قضاوت عجولانهای کرد) در این دور به گونهای باشد که مردم از نزدیک شاهد شکوفایی شهرستانهایشان باشند نه جانبداریهای سیاسی و غیر تولیدی.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712