گروه سیاسی – دوشنبه شب در مناظرهای محمدعلی وکیلی نماینده فراکسیون امید و سیدنظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس به مناظره پرداختند.به گزارش «بویر نیوز»، مشروح این مناظره در ادامه آمده است:موسوی، مدیرعامل خبرگزاری فارس در برنامه جهانآرا:- مهمترین و اصلیترین …
گروه سیاسی – دوشنبه شب در مناظرهای محمدعلی وکیلی نماینده فراکسیون امید و سیدنظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس به مناظره پرداختند.
به گزارش «بویر نیوز»، مشروح این مناظره در ادامه آمده است:
موسوی، مدیرعامل خبرگزاری فارس در برنامه جهانآرا:
– مهمترین و اصلیترین دغدغه اصولگراها مساله اقتصاد است. ما بشدت دچار مشکلات اقتصادی هستیم.
-پدیده رکود و بیکاری مسالهایست که دولتیها هم به آن اذعان دارند.
-آقای روحانی در ابتدای دولت وعدههایی داده که فیلمهایش در فضای مجازی منتشر میشود.
-تصور روحانی این بود که با حل بعضی مسائل در سیاست خارجی مشکلات اقتصادی هم حل میشود لذا تلاشی در عرصه اقتصاد نکردند.
-با وجود اینکه دولت دو بسته اقتصادی داده باز هم کارخانهها را میبینیم که تعطیل میشوند.
-شعار همه کاندیداهای مطرح اصولگرایی کار و اقتصاد است.
-اصولگراها محتاطتر با مسائل برخورد میکردند اما اکنون افرادی چون محسن رضایی و قالیباف موضع روشنی مسبت به دولت دارند.
-وضع اقتصادی به جایی رسیده که ادامه وضع موجود کشور را به مشکل میکشاند.
سیدنظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس، دوشنبه شب در مناظرهای با محمدعلی وکیلی نماینده فراکسیون امید که در برنامه جهانآرا برگزار شد اظهار داشت: اینکه آیا در ایران ما ظرفیت این را داریم که اشخاص لزوما در بستر احزاب ورود کنند اما و اگر دارد.
وی با بیان اینکه یک نوع حزبگریزی وجود دارد که مقولهای معمول در فضای سیاسی ایران است، گفت: جناحها هنوز تصبیت نشدهاند. مثلا احمدینژاد دورهای با اسم اصولگرایی روی کار میآید، بعدها میگوید من اصولگرا نیستم؛ یا روحانی که عقبه اصلاحطلبی ندارد.
موسوی با تاکید بر اینکه شکلگیری پدیدهای بنام کاندیدای پوششی مقداری عجیب است و خیلی با روال سالهای قبل همخوانی ندارد، تصریح کرد: این مدل خیلی سابقه متعارفی ندارد و یک بخشی از آن برمیگردد به عدم توانایی روحانی در اقناع مردم نسبت به عملکرد خودش.
وی افزود: ما در دورههای گذشته داشتیم که رئیسجمهورهای مستقر رقبای زیادی داشتند. مثلا آقای خاتمی 8-9 کاندیدا در مقابلش بود. یا سال 88 آقای احمدینژاد در برابر سه کاندیدا بود.
مدیرعامل خبرگزاری فارس ادامه داد: به نظر میرسد این دوره آقای روحانی از خودش مطمئن نیست و احساس میکند اگر مورد انتقاد رقبا قرار گیرد دچار ضعف خواهد شد که کاندیدای پوششی برای رفع این مساله است.
موسوی با بیان اینکه سوال میشود که آیا آقای جهانگیری برای رقابت تمام عیار وارد صحنه شده است؟ اظهار داشت: حضور جهانگیری نمایشی است و برای دفاع از روحانی آمده که این خوب نیست و نشان ضعف رئیسجمهور تلقی میشود.
***
دکتر وکیلی در برنامه جهان آرا خطاب به نظام الدین موسوی:
– شما میگویید روحانی چون نمی تواند افکار را اقناع کند و از ترس رقبا کاندیدای پوششی آورده، پس آوردن 5 کاندیدای اصولگرا علیه روحانی را چگونه توجیه میکنید؟
– بزرگانی از اصولگرایان هستند مثل آقای ناطق نوری که از روحانی حمایت میکنند/ آیا شما احمدی نژاد را اصولگرا می دانید یا خیر؟
– دادگاه صالحه ای که میگوید احمدی نژاد اصولگرا نیست کجاست؟
– آقای روحانی در ۹۲ به درستی اعلام کرد که من آمدهام طلسم مشکلات کشور یعنی تحریم را بشکنم که این کار را کرد.
اگر دست شما را با تحریم بسته باشند چگونه میخواهید شعار عزت و معیشت بدهید.
– این دولت تورم را تکرقمی کرده اما اینها کافی نیست و مشکلات مردم انباشته است.
– مردم یک بار دیگر باید با تجربهای که از دو جریان اصولگرایی و اصلاحطلبی دیدند که کدام یک مشکلگشا هستند همان را پای صندوق رای انتخاب کنند.
محمدعلی وکیلی عضو فراکسیون امید مجلس دوشنبه شب در مناظرهای با سید نظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس در برنامه جهانآرا اظهار داشت: پیچیدگی اوضاع کنونی بخاطر تکثر قطبها است که نشان نمیدهد برخی نماینده کدام قرائت اصولگرایی یا اصلاحطلبی هستند.
وی با تاکید بر اینکه افراد باید در قالب حزب وارد شوند، اظهار داشت: اداره ایران با یک شخصیت بیهویت و بیشناسنامه امکانپذیر نیست.
وکیلی ضمن بیان اینکه احزاب ما در قامت حزب فراگیر ظاهر نشدهاند و برخی از احزاب مردمگریز هستند و برخی هم مشکل در سایه قدرت دارند، خاطرنشان کرد: دو خردهگفتمان اصولگرایی و اصلاحطلبی سالهاست که قدرت را در سایه دموکراسی ایرانی دست به دست کردهاند و مردم هم این را پذیرفتهاند.
مدیرمسئول روزنامه ابتکار ادامه داد: خاستگاه رایآوری مهم است و آقای روحانی در خاستگاه اصلاحطلبی روی قدرت آمده و مستقل بودن معنایی ندارد.
وی افزود: اینکه روحانی در بستر اصلاحطلبی میآید به معنای این نیست که از کف اصولگرایی عدول کرده بلکه در جبر زمانی، اصلاحطلبان از سقف اصلاحطلبی کوتاه آمدهاند.
وکیلی با بیان اینکه نمیتوان گفت که در اصلاحطلبی تکثر نشانه اختلاف است، گفت: احزاب اصلاحطلب در قالب شورای عالی سیاستگذاری تجمیع شدهاند که مرجع نهایی است.
عضو فراکسیون امید مجلس با تاکید بر اینکه پیشنهاد اول خرد جمعی شورا متناسب با طرف مقابل کاندیدای پوششی بود که سپس به نامزد اول و دوم رسیدیم، اظهار داشت:نامزد پوششی چندان جدید نیست کما اینکه در سال 92 روحانی در کنار آیت الله هاشمی ثبت نام کرد.
وی تاکید کرد: جهانگیری نامزد پوششی نیست. ما نامزد اول و دوم داریم که اولیاش روحانی است و دومی جهانگیری و اکنون مشکلی که ما داریم این است که نمیدانیم رقیب اصلیمان در طرف مقابل کیست.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712