امروز :دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ساعت : ۱۵:۰۶:۱۷

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

همایش پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی در دهدشت برگزار شد

صبح امروز همایش پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی با محوریت «تحکیم بنیاد خانواده و ازدواج آسان» به همت سمن ققنوس در دهدشت برگزار شد. این همایش با حضور مسولان، دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد دهدشت برگزار شد. رییس سمن ققنوس در این همایش با تشکر از حمایت حوزه اجتماعی استانداری به شرح …

راه ملت: صبح  امروز همایش  پیشگیری،  کنترل و کاهش آسیب های  اجتماعی  با محوریت  «تحکیم  بنیاد  خانواده و ازدواج  آسان»  به همت سمن ققنوس  در دهدشت برگزار شد.

این  همایش با حضور مسولان، دانشجویان  در سالن  اجتماعات  دانشگاه  آزاد دهدشت  برگزار شد.

رییس  سمن  ققنوس  در این همایش با تشکر از  حمایت  حوزه  اجتماعی  استانداری  به شرح  طرح  آموزشی  اجرا شده  توسط  سمن  ققنوس  پرداخت و اظهار کرد:بیش  از ۱۰ کارگاه  آموزشی با محوریت  ازدواج آسان (۴ تا در دهدشت ۲ تا در شهر سوق ۴ تا هم در روستاهای طولیان- کلایه سفلی – چنگلوا – کوشک برافتاب) همچنین  ۲کارگاه  پیشگیری از طلاق در سالن اجتماعات بهزیستی دهدشت  و  بیش  از ۶۰ مورد  مشاوره  رایگان  پیش از ازدواج  به مردم  ارائه شد که اختتامیه  این  طرح  را  امروز  در قالب  همایش  نیز  برگزار  کردیم.

عدالتمند  با  بیان  اینکه   امروزه  ازدواج  با توجه  به مشکلات  عظیم  اقتصادی ،اشتغال و  رفاهی به  یک  آسیب و بحران  دوسویه  تبدیل  شده  که  یک  سوی  آن  مسولان  وقت  و سوی دیگر آن  خود  مردم  هستند.

وی  ادامه  داد:امید  می رو  با همکاری  همه  ریش سفیدان  و معتمدین  شاهد  کاهش  هزینه های  گزافی  که  به  گردن  جوانان  می افتد  برای ازدواج  که  نتیجه  چشم و هم چشمی است ،باشیم.

 

ضرورت نسبت ندادن خشنوت علیه زن به دین

معاون فرماندار کهگیلویه در این همایش به تشریح  علل و عوامل سست‌ شدن بنیان خانواده و مشکلات  ازدواج  پرداخت و با بیان اینکه بخشی از این مشکلات به امنیت شغلی فرد بر می‌گردد، گفت: فردی که با چنین موقعیتی روبه رو می‌شود در حالت انزوا فرو می‌رود.

اسلام خسروی از ادواج‌ های غلط  به عنوان دیگر عامل  سست‌ شدن بنیان خانواده‌ها نام برد و با بیان اینکه ما در زمینه الگوسازی در امر ازدواج موفق عمل نکرده‌ایم، اظهار داشت: الگوهای ما در ازدواج یا معطوف به گذشته است که زندگی‌های امروزی را دچار مشکل می‌کند و یا به سمت و سوی افکار لذت‌جویانه می‌باشد و حاصل آن روابط عاطفی زودگذر است.

خسروی ادامه داد: ازداوج‌های این‌چنینی مفهوم واقعی ازدواج را ندارند و به راحتی از هم گسسته خواهند شد.وی ازدواج‌های آگاهانه را باعث رشد یک جامعه دانست و خاطرنشان کرد: از نظر علم مشاوره ازدواج رابطه‌ای است پویا و هیچ عامل و کنش اضطراری در آن وجود ندارد.

خسروی خشونت علیه زنان در برخی ازدواج‌ها را یادآور شد و با بیان اینکه عده‌ای این خشونت را به دین و مذهب ربط می‌دهند، گفت: اسلام دین مودت و رحمت است و این خشونت‌ها نتیجه بی‌اخلاقی و بی‌شعوری فرد در جامعه است که برخی به اشتباه آن را به دین نسبت می دهند.

 

اخلاق  در جامعه  ما دچار  مرگ  مغزی شده است

دکتر خرامین  عضو هیئت علمی دانشگاه  نیز در این همایش  اظهارکرد:جامعه  متشکل  از ابعاد  گوناگون  روانی-اجتماعی،فیزیکی و روحانی است  که  هرگونه  آسیب  به یکی  از این  ابعاد،می تواند  به ابعاد دیگر نیز  آسیب  برساند.خرامین  با بیان  اینکه  یکی  از اساسی  ترین  ابعاد  جامعه  که  بر دیگر  بعد ها اثر  گذار است  بعد روانی –اجتماعی  جامعه  است  که هرگونه  آسیب  به  این  بعد  می توان  جامعه  را  متلاشی کند.

وی  ادامه  داد:پر ترقی ترین  جامعه  در بعد  مالی و اقتصادی  نیز اگر از بعد روانی  آسیب  ببیند  آن جامعه  متلاشی  خواهد شد.خرامین  مطرح  کرد:اگر چه وزارت  کشور و هیئت  آسیب  شناسی  کشور  اعتیاد ، حاشیه  نشینی ،طلاق وخود کشی  را  به عنوان  آسیب  معرفی  کرده  است اما  از یک  آسیب دیگر که امروزه در جامعه  ما به  مرز  ویرانی  رسیده است  که همان  اعتماد اجتماعی  است  غفلت  کرده اند.

اخلاق  در جامعه  ما دچار  مرگ  مغزی شده است، وحشتی که اکنون در جامعه می بینم ،اگر امروز اعتیاد،طلاق و هر آسیب دیگری  در جامعه می بینیم در واقع  بعد  اعتماد اجتماعی آسیب دیده است.امروزه  طلاق  پدیده ای  است  که  جامعه ما  را  تهدید  می کند  و  امروزه  جوانان  دچار  فوبای  ترس  از  جدایی  شده اند،باید  ببینیم  کجای  کار می لنگد؟ آسیب  از  کجاست  که طلاق  در جامعه ما  رو به  آفزایش  است؟

وی  ازدواج را به  سه  مرحله:نامزدی،ازدواج  و زندگی  خانوادگی  تقسیم کرد و شناخت، تعهد، عشق و مهارت‌های زندگی را به عنوان عوامل مهم یک ازدواج سالم خواند و گفت  متأسفانه  شناخت‌های امروزی در امر ازدواج  بدون ضابطه هستند که  نتیجه چنین شناخت‌ هایی سرخوردگی و شکست عاطفی ویرانگر است.وی بیان کرد ازدواج سالم ملاک سالم می‌خواهد، غفلت  در کسب مهارت آشنایی و شناخت افراد  نتیجه آن سرخوردگی‌های بعد از ازدواج  است.

 

در پایان  یکی از حضار داوطلبانه  بلند  شد و بیان کرد،بدون هیچ قصدی نقدی بر صحبت های دکتر خرامین داریم!

وی  بیان کرد:  دکتر خرامین  شما که تمام مشکلات  جوانان  را در  دوستی قبل  از ازدواج می دانید  در این جلسه که مسولان و دانشجویان  نیز  حضور دارند از شما می پرسم به نظر شما  واقعا سو  مدیریت،بی نظمی،اختلاس،بی  کفایتی  مسولان ،عدم  اموزش  اینها  هیچ  نقشی در طلاق  و مشکلات  جوانان  ندارد؟ یا  اگر دارد  چرا شما اشاره نکردید؟! وی  ادامه  داد خیلی  حرف  برای  گفتن  دارم  ولی  واقعا  جرات  بیان  ندارم!

سپس  دکتر خرامین  از جای  خود  بلند  شد  وی  را مخاطب  قرار داد و  گفت:صحبت های  شما  کاملا  درست  است بیش از ۳۰  درصد  مشکلات  ازدواج  به  سو مدیریت ها  برمی گردد،خانه و…هم جای  خود  را  دارد! اگر در جلسه  چیزی  می گفتم  فردا  می گویند  دولت  را کوبیدی ! یا می گویند  شما یک  روانشناس  هستید  چرا  در  سیاست  دخالت  می کنید! جرات  نکردم  فقط  آنچه توانستم  گفتم! خرامین افزود: آنچه سهم من بود گفتم مابقی را باید جناب خسروی و دیگران می گفتند!

یکی  دیگر از حضا ر نیز  مطرح کرد:اگر بخواهیم  بیان کنیم  که  تنها  یک  کلمه ساختار اجتماعی  کل  کشور ایران  را به هم می ریزد ان کلمه  به اعتقاد من « ریا» است !وی  گفت  آنچه  به  نظر من  بنیان  اجتماعی  خانواده ها  را گسسته  این است  که بین  آسمان  ارمان  قبل از ازدواج  و زمین  واقعیت  بعد از ازدواج  هیچ سنخیتی  وجود  ندارد!

منتشر شده در :2018/04/20 - 11:04|شناسه خبر: 33835 643 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: [email protected]

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه