امروز :شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۰۵:۲۹:۱۵

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

پدیده های مجلس نهم چه کسانی هستند!!؟/”بزرگواری” درفهرست

انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی در شرایط خاصی برگزار شد و با ردصلاحیت و کناره‌گیری اصلاح‌طلبان اکثریت اصولگرا صندلی‌های سبز مجلس نهم را تصاحب کردند.

در این میان مجلس نهم پدیده‌های نادری را در تاریخ ادوار مجلس در خود جای داده است که در دو سال و نیم گذشته در بسیاری مواقع خبرساز شده‌اند.

پارسینه در گزارشی برخی پدیده‌های مجلس نهم را مورد اشاره قرار داده که در زیر می‌آید:

مرتضی آقا تهرانی: نماینده اصفهانی‌الاصل مردم تهران در مجلس است که اغلب سخنرانی هایش در قم برگزار می شود و کمتر تحرکی در جلسات علنی مجلس از او به چشم می‌خورد.

او که دبیرکلی جبهه پایداری انقلاب اسلامی(طیفی تندرو از اصولگرایان) را برعهده دارد از شاگردان  آیت الله مصباح یزدی است و در دولت محمود احمدی‌نژاد معلم اخلاق کابینه بود.

آقاتهرانی که هر از گاهی به خاطر انتشار اخباری در مورد داشتن گرین کارت آمریکا در کانون توجه قرار گرفته، نزدیک به ۱۰ سال در آمریکا و کانادا زندگی کرده و علاوه بر اخذ مدرک دکترای فلسفه عرفان، مسئولیت امامت جمعه و اداره مؤسسه اسلامی نیویورک را هم به عهده داشته است.البته او گفته موضوع گرین‌کارت او مربوط به زمان تحصیلش در کانادا است و تاریخ گرین‌کارتش هم تمام شده است.

 

حمید رسایی: از نمایندگان جنجالی مجلس نهم است که به دلیل اظهارات طوفانی‌اش علیه سید محمد خاتمی، هاشمی رفسنجانی،‌ مهدی هاشمی و گاهی دولت حسن روحانی و محمد جواد ظریف شهرت بیشتری پیدا کرده است.

او که مدیرمسوولی نشریه ۹دی را برعهده دارد در دی ماه سال گذشته به دلیل انتشار یادداشتی انتقادی درباره علی لاریجانی به حبس و شلاق محکوم شد که البته این حکم هم‌اکنون در مرحله تجدیدنظر قرار دارد. بگومگوهای رسایی با علی لاریجانی که عموما در جریان تذکر و اخطار رسایی شکل می‌گیرد و در بسیاری از موارد با داد و فریاد رسایی به اتمام می‌رسد، یکی از تکرارنشدنی‌ترین صحنه‌های مجلس نهم است. او که از منتقدان رییس مجلس به حساب می‌آید، در جریان استیضاح فرجی دانا بعد از اعلام موافقت مجلس با استیضاح، برگه‌ای که بر آن نوشته بود «دوپینگ لاریجانی اثر نکرد» را به خبرنگاران نشان داد. این واکنشی به اظهارات علی لاریجانی بود که پیش از رای گیری برای استیضاح در اظهاراتی از وزیر علوم خواسته بود چند نفر از معاونانش را که نمایندگان روی آنها حساسیت دارند جابجا کند تا فضا آرام‌تر شود.

 

علی مطهری: فرزند شهید آیت الله مرتضی مطهری تئوریسین انقلاب اسلامی است که در دوره های هشتم و نهم به عنوان نماینده مردم تهران به مجلس راه یافت. او در سال های بعد از وقایع انتخابات سال ۸۸ تنها نماینده مجلس بوده که خواستار رفع حصر شده است.

مطهری همچنین نامه های زیادی را خطاب به رییس قوه قضاییه، رییس جمهور،  آیه الله جنتی، حائری شیرازی و … درباره وقایع بعد از انتخابات ۸۸ نوشته است.

اما آنچه بیش از همه جنجال برانگیز شد نطق ۲۱ دی ماه علی مطهری و تکرار دوباره مواضع وی در مورد غیرقانونی بودن حصر موسوی و کروبی بود که جلسه مجلس را به تنش کشاند و موجب درگیری نمایندگان با مطهری برای قطع نطق او شد.

 

4. مهرداد بذرپاش: جوان ۳۴ ساله ای است که از سرپرستی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف، به ریاست گروه مشاوران جوان احمدی نژاد شهردار وقت تهران رسید و بعد از ریاست جمهوری احمدی نژاد نیز همین سمت را در کنار وی حفظ کرد.

بذرپاش جوان در ۲۸ سالگی با نظر احمدی نژاد مدیرعامل شرکت پارس خودرو شد و چندی بعد مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا شد.

روند صعودی این جوان سیاستمدار تا ریاست سازمان ملی جوانان و مجلس نهم و هیات رییسه مجلس ادامه یافت.

او همچنین مدیرمسئولی روزنامه وطن امروز از روزنامه های هوادار احمدی نژاد را برعهده داشت.

این روزنامه هم که به تبع مدیرمسوولش لحن تندی در مقابل هاشمی رفسنجانی، اصلاح طلبان و دولت یازدهم دارد دی ماه سال جاری از سوی هیات نظارت بر مطبوعات به دلیل «توهین به رییس‌جمهوری از طریق درج کاریکاتور» و «تیتر اول در تخریب رابطه با همسایگان و در مغایرت با مصوبات شورای عالی امنیت ملی» پرونده اش به دادگاه ارجاع شد.

 

محمد جواد کریمی قدوسی: عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی و نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی است که همچنین از چهره های دلواپس پرونده هسته ای ایران نیز به شمار می رود که مکررا سوالات و ابهاماتی را پیرامون عملکرد دولت یازدهم بویژه در بخش مذاکرات هسته ای مطرح کرده است.

کریمی قدوسی در آبان ماه سال گذشته طرحی را با عنوان الزام دولت به حفظ حقوق هسته ای تدوین کرده بود که در آن معاهده ان. پی. تی(N.P.T)، به غلط ‌ام. پی. تی(M.P.T) نوشته شده بود. این موضوع تا مدت ها کریمی قدوسی را در کانون توجه قرار داده بود.

۶٫ نادر قاضی پور: نماینده مردم ارومیه در مجلس است که صدای او با لهجه آذری اش برای مخاطبان رادیو فرهنگ که مذاکرات مجلس را گوش می دهند بسیار آشناست. او از فعال ترین نمایندگان مجلس است که در مورد اغلب طرح ها و لوایح نظر می دهد و در بسیاری از موارد از تبعیض نسبته به کسانی که خود را نماینده تر می دانند بویژه نمایندگان تهرانی انتقاد می کند.

او تنها نماینده ای است که اگر کارش در مجلس به طول بیانجامد شب را در دفتر کارش می‌خوابد.

 

7. علی‌محمد بزرگواری: نماینده کهگیلویه در مجلس که در مرداد ماه سال گذشته و در جریان جلسه رای اعتماد به هجده وزیر پیشنهادی دولت حسن روحانی در مخالفت خود با برنامه دولت اظهاراتی مطرح کرد و خطاب به رییس جمهور گفت که هر وزیری بخواهد به منطقه او نگاه ویژه نداشته باشد با چماق لری با وی برخورد می‌کند، چرا که لرتبار است؛

اظهاراتی که واکنش های زیادی را بویژه از سوی اقوام لز به دنبال داشت. البته بزرگواری چندی بعد از قوم بزرگ لر به‌خاطر به‌کار بردن عبارت «چماق لری» در نطقش عذرخواهی کرد و گفت که این عبارت تنها یک اصطلاح محلی و یک شوخی بوده و برای تنوع در جلسه گفته شده است.

منتشر شده در :2015/02/08 - 11:02|شناسه خبر: 3538 652 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه