واحدهای تولید تن ماهی که استاندارد و تحت نظر وزارت بهداشت هستند چنین تخفیفهایی را ارائه نمیکنند.
در حالی که رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از تخفیف ۵۰ درصدی تن ماهی و بینصیب ماندن مصرفکنندگان از این امر خبر داده، دبیر سندیکای صنایع کنسرو اعلام کرد که واحدهای تولیدی زیرپلهای به منظور افزایش فروش خود تخفیف قائل میشوند.
محمد میررضوی در گفتوگو با ایسنا درباره تخفیف ۲۵۰۰ تومانی تن ماهی که البته به جیب عمدهفروشان می رود، گفت: واحدهای تولید تن ماهی که استاندارد و تحت نظر وزارت بهداشت هستند چنین تخفیفهایی را ارائه نمیکنند.
وی قیمت مصوب هر قوطی تن ماهی را ۵۶۰۰ تا ۵۷۰۰ تومان عنوان و اظهار کرد: طبق تفاهم نامه سندیکای تن ماهی با سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان قرار شده است که قیمت هر قوطی تن ماهی براساس نوع و وزن بین ۵۶۰۰ تا ۵۷۰۰ تومان در نظر گرفته شود.
میررضوی گفت: ارائه تخفیفهای ۵۰ درصدی برای فروش تن ماهی از سوی واحدهای تولیدی غیر مجاز که اصطلاحا زیر پلهای نامیده میشوند، به منظور افزایش فروش صورت میگیرد و خریداران باید هنگام خرید به برند و علامت استاندارد تن ماهی توجه کنند.
وی تعداد واحدهای تولید تن ماهی را ۱۲۰ واحد عنوان و اظهار کرد: از این تعداد ۷۰ درصد آنها به صورت غیر مجاز و زیر پلهایها فعالیت میکنند. دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران ادامه داد: بسیاری از واحدهای تولید تن ماهی به دلیل نظارت و کنترل از سوی سندیکا، تمایل به عضویت در این مجموعه ندارند.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد برخوردهای لازم را برای مقابله با واحدهای زیر پلهای انجام می دهند، گفت: واحدهایی که عضو سندیکا هستند، تن ماهی مرغوب و با کیفیت در بازار عرضه می کنند.
میررضوی با بیان اینکه تن ماهی استاندارد ایرانی قابل رقابت با محصول کشورهای اروپایی و آسیایی است، اظهار کرد: سالانه صادرات بسیار خوبی به کشورهای اروپایی و آسیایی بدون مشکل صورت می گیرد.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران وزن استاندارد هر قوطی تن ماهی را ۱۸۰ گرم عنوان کرد و گفت: اگر واحد تولیدی قصد کاهش وزن داشته باشد باید آن را روی قوطی درج کند و اگر حجم مواد موجود در قوطی کمتر از وزن درج شده روی قوطی بود، مصرفکننده باید از مصرف تن ماهی صرفنظر کند.
وی ادامه داد: فروش تن ماهی ۱۲۰۰ تومانی در حاشیه اتوبانها غیر منطقی است چرا که بسته بندی هر قوطی تن ماهی ۴۰۰ تومان هزینه دارد و با توجه به این که تن ماهی یک ماده غذایی مهم است مصرفکننده باید از خرید این گونه تن ماهیها جدا خودداری کند.
میررضوی یکی دیگر از راهکارهای تشخیص تن ماهی استاندارد و سالم را توجه به کلمه تن روی بسته بندی عنوان و اظهار کرد: مصرفکنندگان باید هنگام خرید تن ماهی به تمام نکات توجه کنند.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712