امروز :جمعه ۴ مهر ۱۴۰۴ساعت : ۱۶:۲۹:۱۳

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

کشف ۱۰ هزار لیتر الکل توسط تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد

طی یک عملیات سری و با هماهنگی دادستانی و نیروی انتظامی و امنیتی، ماموران تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد بیش از ده هزار لیتر الکل قاچاق را کشف کردند‌.

راه ملت: به گزارش راه ملت و به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد :صالحی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در نشست بررسی بیماری کرونا در استان از کشف ۱۰ هزار لیتر الکل در منطقه میمند استان خبر داد و گفت: ما مسؤولان باید با همکاری هم از چنین اقداماتی جلوگیری کنیم.

مدیرکل تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد: با بیان این‌که این محموله از یکی از کارخانه‌های شهرک‌های صنعتی یاسوج به طرف استان‌های اصفهان و تهران در حرکت بود افزود: در استانی که خودمان به چنین موادی نیاز داریم چرا باید اجازه دهیم که افراد سودجو دست به چنین اقداماتی بزنند.ساعت ۲۳ طی گزارش از سامانه ۱۳۵ تعزیرات باهمکاری دادستانی و طی عملیاتی با حضور روابط عمومی تعزیرات حکومتی و حراست اداره کل تعزیرات در صحنه و ردیابی و با تعقیب وگریز نیروی انتظامی استان در پاسگاه میمند دستگیر شد.

منتشر شده در :2020/03/05 - 09:03|شناسه خبر: 46654 986 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه