دبیر علمی اولین همایش منطقه ای رویکرد نوین مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات، امروز در گفتوگو با خبرنگار آنا در دهدشت با اشاره به برگزاری اولین همایش منطقه ای رویکرد نوین مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت گفت: هدف از برگزاری این همایش آشنایی اساتید،دانشجویان و سایر اقشار اداری و غیر اداری به فن آوری اطلاعات و تأثیر آن بر بخش اداری است
دبیر علمی اولین همایش منطقه ای رویکرد نوین مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات، امروز در گفتوگو با خبرنگار آنا در دهدشت با اشاره به برگزاری اولین همایش منطقه ای رویکرد نوین مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهدشت گفت: هدف از برگزاری این همایش آشنایی اساتید،دانشجویان و سایر اقشار اداری و غیر اداری به فن آوری اطلاعات و تأثیر آن بر بخش اداری است.
خاضع با تاکید بر اینکه بخش عظیمی از مشکلات اداری با عدم آشنایی کارکنان با فن آوری های نوین کامپیوتر ارتباط دارد، گفت: در این همایش تأثیر موثر فن آوری اطلاعات در سلامت اداری و رویکرد های نوین مهندسی کامپیوتر مورد بررسی قرار میگیرد.
وی در خصوص ارائه مقالات ارسالی به همایش گفت: ۵۸ مقاله از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شده که ۳۷مقاله به تأیید هیئت دواران رسید و ۱۲ مقاله در دو تایم صبح و عصر امروز ارائه میشود و سایر مقالات در قالب پوستر در معرض دید مخاطبات قرار می گیرد.
دبیر علمی اولین همایش منطقه ای رویکرد نوین مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات با تاکید بر اینکه اقدامات خوبی در بخش فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر صورت گرفته افزود: دانشگاه آزاد واحد دهدشت بعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری شهرستان تا به حال مایه برکات زیادی بود و با اجرای چنین همایشهایی در صدد نهادینه کردن امر پژوهش در شهرستان است و حتی تحصیل کارکنان ادارات در این دانشگاه باعث تکریم بهتر ارباب رجوع و سلامت اداری و ارتقاء علمی شهرستان شد.
این همایش از ساعت ۱۰ امروز در سالن شهدای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دهدشت برگزار می گردد.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712