آقای احمدینژاد با صراحت به من گفت که احکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی و احتمال ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد، تصویب قطعنامههای تنبیهی علیه ایران در شورای امنیت، موضعگیری کشورهای غربی علیه ایران و به طور کلی مناسبات ایران با کشورهای غربی برای وی هیچ اهمیتی ندارد.
سیدحسین موسویان، عضو پیشین تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان در کتاب بحران هستهای ایران خاطرهای از احمدینژاد در مذاکرات نقل کرده و نوشته است: رئیسجمهور منتخب و من نه فقط در مورد مسائل مربوط به برنامههای هستهای، بلکه در ابعادی وسیعتر درباره مناسبات ایران با غرب صحبت کردیم. ما در هیچ یک از مسائل مورد گفتوگو حتی یک نقطه نظر مشترک نیز نداشتیم. در این فرصت من با دیدگاههای وی در مورد سیاست خارجی آشنا شدم که به نظر من تندروانهترین موضعگیری در میان مواضع سیاستمداران ایرانی از زمان روی کار آمدن جمهوری اسلامی در ایران بود.
آقای احمدینژاد با صراحت به من گفت که احکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی و احتمال ارجاع پرونده هستهای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد، تصویب قطعنامههای تنبیهی علیه ایران در شورای امنیت، موضعگیری کشورهای غربی علیه ایران و به طور کلی مناسبات ایران با کشورهای غربی برای وی هیچ اهمیتی ندارد. رئیس جمهوری در این دیدار به من گفت که از اعمال تحریمهای بینالمللی علیه ایران استقبال میکند، چون این گونه فشارها باعث خواهند شد که ایران استقلال و خودکفایی بیشتری پیدا کند.
پس از این ملاقات متوجه شدم که ایران به سمت یک بحران و رویارویی جدید در سطح منطقه و همچنین در سطح بینالمللی حرکت خواهد کرد. من هیچ شکی نداشتم که احمدینژاد بدون هیچ گونه توافق و مشورتی با آژانس بینالمللی انرژی اتمی و جامعه بینالملل دستور آغاز غنیسازی اورانیوم را صادر خواهد کرد. شکی نداشتم که با یک چنین تصمیماتی حتما پروژه هستهای ایران به شورای امنیت سازمان ملل متحد ارجاع خواهد شد و به زودی تحریمهایی علیه ایران به تصویب خواهد رسید.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712