این روزها عدهای با ژستهای عوامفریبانه و تحت عنوان مدافعین و فعالین محیط زیستی، به صورت نرم و کاملا حساب شده، پروژه «نارضایتی اجتماعی» را دنبال میکنند که در این نوشتار برخی فکتها را بررسی کرده و در آخر نتیجه گیری میکنیم که شاگردان مکتب مشائیسم با کمک گرفتن از برخی افراد و نهادها، چگونه قصد دارند که با مظلوم نمایی و دلسوزی برای آیندگان برای تکمیل و بهرهبرداری از پروژه خطرناک خود بهره ببرند.
به گزارش راه ملت؛ استان کهگیلویه و بویراحمد با وجود داشتن ۱۰ درصد آبهای سطحی در سالهای اخیر با مشکل کمبود آب شرب روبهرو بوده تا جایی که امسال بیش از ۱۳۰ شهر و روستای این استان با تنش شدید آبی مواجه بوده است.
بدون شک با بررسی وضعیت منابع زیرزمینی و برداشتهای بیرویه آب، بنا به گفته کارشناسان، نسل کنونی نسل آینده را نابود میکند.
بیش از ۹۰ درصد آب شرب شهر یاسوج و حتی دیگر شهرستانها از طریق چاهها تامین میشود و این در حالیست که ۱۰ درصد آبهای سطحی در این استان موجود است. این موضوع با توجه به کم بارشیهای یک دهه اخیر زنگ خطری برای استان است و این در شرایطیست که هر ساله وضعیت بدتر شده است.
مطالعات سد تنگ سرخ دهه ۷۰ آغاز شد و مطالعات زیست محیطی آن نیز سال ۸۷ آغاز و تکمیل و بعد از آن به سازمان محیط زیست ارسال و سال ۸۹ مجوز اولیه را گرفت.
رشد جمعیت و شهرنشینی بیش از پیش ضرورت احداث سد تنگ سرخ را نمایان کرد تا اینکه در سال ۹۰ کلنگ زنی شد تا با دیده شدن نیازهای آینده آب شرب، صنعت و کشاورزی استان و تامین حقابه زیست محیطی در این طرح، امیدها به حل مشکلات آینده در زمینه آب افزایش یابد.
بیش از ۶۵ درصد سرچشمه سد تنگ سرخ از استان فارس است و در مختصات طرح این را نیز پیش بینی کردهاند که اضافه بر نیاز مردم بویراحمد، یعنی کمتر از ۳۵ درصد آب را برای شرب شهر شیراز به استان فارس بفروشند.
اما اینک عدهای در لباس فعال محیط زیستی و با ژست دلسوزی برای آیندگان گاه و بیگاه در قامت منتقد با ژستهای پوپولیستی در رابطه با احداث سد تنگ سرخ افاضاتی به ظاهر دلسوزانه و برای مردم دارند تا بلکه برای تکمیل پروژه «نارضایتی اجتماعی» از عواطف مردم صادق و ساده دل استفاده (سوءاستفاده) کنند.
فکتهای زیر به وضوح نشان میدهند که شاگردان مکتب مشائیسم پروژه خطرناک «نارضایتی اجتماعی» را دنبال میکنند تا بلکه مردم را به خیابانها بکشانند و با زیرکی تمام تلاش دارند از برخی نهادها و افراد از جمله کمیسیون اصل ۹۰، دکتر سعید جلیلی، تشکلهای زیست محیطی و ….برای تکمیل پروژه خود کمک بگیرند. و در این مسیر فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را به عنوان بهترین، آسانترین وکم هزینهترین ابراز نیز در اختیار خود گرفتهاند.
در ادامه برخی توئیتهای شاگردان مکتب مشائیسم را که بوی اجرای پروژه تقابل مردم با حکومت را میدهند با هم مرور میکنیم.
# نمایندگان ومردم استان خوزستان از من گفتن بود «قرار است در بالا دست شما سد را احداث کنند که نزدیک ۲۰۰ میلیون حجم ذخیره دارد»، خود دانید!
# قرار است آب بشار را برای صنایع فولادی و پتروشیمی شیراز انتقال دهند چرا برخی از مسئولان از اجرای این طرح حمایت میکنند (در حالی کارکرد سهم آب استان فارس برای شرب شیراز است).
# مردم فریب مافیای آب را میخورند!!!
# زاگرس نشینان را ساده میدانید، اما نادان نیستیم.
# حقوقهای نجومی هیئت مدیره آب منطقهای با فروش آب تامین میشود.
# تجمع مردم اصفهان را ظرفیتی برای یک مشکل امنیتی برای کشور میداند و از استانهای همجوار و پایین دست با زبان بی زبانی میخواهد این راه را انتخاب کنند.
# چهار رئیس جمهور هاشمی، خاتمی، احمدی نژاد و روحانی را از استانهای کویری معرفی میکند که اقدام به صنایع آببر در استانهای خود کرده که آب را از دیگر استانها انتقال دادهاند و در واقع میخواهد بگوید به زاگرس در بالاترین سطح خیانت شده و در واقع مردم را در سطح ملی نیز بی اعتماد کنند.
و طرح بسیاری مسائل دیگر از طریق شبکه توئیتر برای ایجاد انگیزه پرخاشگری با هدف تکمیل پروژه خطرناک «نارضایتی اجتماعی» نشان میدهد یک حساب و کتاب خاصی پشت ژست فعال محیط زیستی برخی منتقدان احداث سد تنگ سرخ است که باید متولیان امر موشکافانه بررسی و تصمیم لازم را اتخاذ کنند.
مردم باید بدانند که:
حجم مخزن سد تنگ سرخ ۱۲۵ میلیون مترمکعب و مصرف تنظیمی بر اساس برنامه ریزی انجام گرفته ۱۹۲ میلیون متر مکعب بوده یعنی علاوه بر ۳۵ میلیون متر مکعب زیست محیطی که براساس جدول مصوب و نیاز ماههای سال رها سازی میشود، حدود ۲۰۰ میلیون متر مکعب نیز از محل سد به پایین دست عبور خواهد کرد و همواره آب در بستر رودخانه جریان دارد.
منبع: ریواس جنوب
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712