سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از تلاش ها برای فراهم کردن زیرساخت های شبکه توزیع هوشمند در استان خبر داد.
به گزارش راه ملت؛ سید علی معتمدی پور در نشست با خبرنگاران که با موضوع “تنظیم بازار” برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار راه ملت در خصوص پیش بینی توزیع هوشمند در استان، عنوان کرد: توزیع هوشمند یکی از سیاست های کلی و حمایتی است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه معتقدیم توزیع هوشمند باید رقابتی شود، بیان کرد: شرکت ها باید نه تنها در طول هم بلکه در عرض هم به وجود آیند.
معتمدی پور، تاکید کرد: اگر این سیاست نهادینه شود در خیلی مسائل فرهنگ خرید پیشگام خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه سهمیه ای در نظر گرفتیم، گفت: امید است از این صف های فیزیکی جلوگیری کند.
معتمدی پور با بیان اینکه بخش نظارتی به همراه ناظرین رندومی نیز فعال است، بیان کرد: هدف از این مهم کسب رضایت مردمی و جلوگیری از انحراف و احتکار است همچنین با اجرایی شدن آن از حالت نظارت فیزیکی خارج و توزیع هوشمند و نظارت هوشمند محقق می شود.
وی، تصریح کرد: توزیع هوشمند سیاست ملی است و امیدواریم با تلاش مجموعه همکاران در ماه های آینده شاهد عملیاتی شدن این مهم باشیم.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: چرخه تولید تا توزیع و مصرف به وزارت جهاد کشاورزی داده شده و بر همین اساس هدفگذاری هایی اجرایی شد.
وی با بیان اینکه زنجیره قبلی انسجام کاملی نداشت، ابراز داشت: برای اولین بار و به شکل منسجم توزیع و نظارت نیز با محوریت وزارت جهاد کشاورزی برنامه ریزی شده است.
معتمدی پور با تاکید بر اینکه ایجاد زیرساخت لازم و نگاه تخصصی به این چرخه اجرایی میشود، ابراز داشت: چرخه تولید تا مصرف با اقدامات انجام شده در محورهای مختلف شکل گرفته است.
سرپرست جهاد کشاورزی استان گفت: در بحث پایداری امنیت اقتصادی و اجتماعی بحث نظارت و توزیع مناسب محور فعالیت قرار گرفت.
معتمدی پور افزود: هدایت و توزیع کالای اساسی با محوریت تنظیم بازار آغاز شده است.
وی اظهار داشت: در بحث کالای اساسی که در گذشته کمبودهایی در بحث تولید مرغ داشتیم، با هدف عملکرد حمایت تولید کننده و مصرف کننده، تأمین با ظرفیت مناسب در دستور کاری قرار گرفت.
معتمدی پور ابراز داشت: در بحث مرغ، از لحاظ ذخایر و تولید وضعیت بسیار مناسب است، برنامه ریزی کامل انجام شده و ذخیره نیز پیش بینی شده و رصد مراکز توزیع انجام میشود.
وی افزود: مردم اطمینان داشته باشند که ذخیره مرغ در صورت آرامش مصرف کننده با هیچ مشکلی رو به رو نیست.
معتمدی پور خواستار خرید به اندازه نیاز توسط مردم شد و خاطرنشان کرد: خرید بیش از حد باعث فشار به بازار میشود و مردم از تأمین مستمر اطمینان داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: سرانه تولید روزانه مرغ در استان ۷٠ تن بوده و توزیع روزانه ۹٠ تن انجام میشود.
سرپرست جهاد کشاورزی استان از افزایش قیمت مرغ در برخی شهرستانها خیر داد و گفت: خرید بیش از نیاز عامل این افزایش بوده است.
معتمدی پور با تاکید بر اینکه ظرفیت تولید مرغ در استان باید بیشتر باشد، اظهار داشت: با پیگیریهای انجام شده مجوز تسهیلات برای ایجاد مرغ داری و افزایش تولید برای سالهای آینده در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در بحث مرغ منجمد از ظرفیت سردخانههای بخش خصوصی نیز استفاده شده است.
معتمدی پور گفت: در اقلام کالاهای اساسی ذخایر بسیار مناسبی داریم و در برخی کالاها ذخایر استان در پنج سال اخیر، بی سابقه است.
معتمدی پور با بیان اینکه باید نظارتها به شکل مستمر و مناسب برای کنترل قیمتها انجام شود، اظهار کرد: در بخش میوه، مبنای قیمت میدان میوه و تره بار بوده و قیمت نهایی بر مبنای ۳٠ درصد بسته میشود.
وی از خرید ۶٠٠ تن میوه شب عید در استان خبر داد و گفت: ۳٠٠ تن سیب و۳٠٠ تن پرتقال استان تأمین شد که ۲۰۰ تن از این میزان مربوط به استان است.
معتمدی پور با بیان اینکه وجه مشترک رسانه و دستگاه خدمت رسانی بهتر به مردم است، اظهار داشت: امید است در راستای رضایت مردم گام برداریم.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712