سرپرست حفاظت محیط زیست استان، گفت :با شناسایی کانون های خطر ساز قبل از هرگونه آتش سوزی کار را با آموزش جوامع محلی و ایجاد آتش بر در مناطق حساس شروع نموده ایم و از نقش مردم در کمک به مهار آتش سوزی بهره مند می شویم.
به گزارش راه ملت و به نقل از اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد- همه ساله شاهد آتش سوزی های چشمگیری در جنگل ها و مراتع حاشیه مناطق حفاظت شده استان بوده ایم که ضروری داشت مسئولین قبل از شروع هرگونه آتش سوزی های احتمالی اقدامات آموزشی و حفاظتی را در دستور کار خود قرار داده و به جد پیگیر نمایند .
برهمین اساس سرپرست حفاظت محیط زیست استان صبح امروزیکشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در این خصوص گفت: هرساله آتش سوزی در جنگل و مراتع باعث نابودی بخش مهمی از منابع محیط زیست، آلودگی هوا، از بین رفتن گونه های ارزشمند گیاهی و جانوری شده و جان انسان های ساکن در مجاورت جنگل را با مخاطرات جدی مواجه می نماید و این تجربه باعث گردید محیط زیست استان قبل از هرگونه اتفاق، اقداماتی را در دستورکار خود قرار داده و انجام دهد.
اسلام جاودان خرد با اشاره به اهمیت آموزش و مشارکت گفت:مشارکت جوامع محلی در واقع سهیم شدن مردم درتمامی فرآیندهای مربوط به چرخه مدیریت بحـران است .
سرپرست حفاظت محیط زیست استان افزود: آتش سوزی ها در مناطق جنگلی می تواند به صورت طبیعی از جمله(رعد و برق،گرمای بیش از حد هوا و وزش باد) و عوامل انسانی(بی احتیاطی گردشگران، اقدامات خرابکارانه، انداختن ته مانده سیگار،آتش زدن بقایای شاخ وبرگ درختان خشک شده و خطای انسانی و…) باشد
جاودان خرد ، کار اطفاء حریق دراستان را بدلیل، صعب العبور بودن مناطق ،نبود جاده مناسب و نبود امداد رسانی هوایی در مواجهه با بحران آتش سوزی در لحظات نخست بسیارمشکل دانست و گفت: به همین منظور محیط زیست استان قبل از هرگونه آتش سوزی احتمالی با همکاری سازمان برنامه و بودجه، برای نخستین بار دوره های آموزشی کد دار و مصوب اطفاء حریق را در شهرستان گچساران برگزار نموده است .
وی گفت : مشابه این کارگاه در شهرستان دنا با کمک سید جواد هادی اصل مستند ساز و فعال زیست محیطی برگزار شد تا جوامع محلی آموزش های لازم در هنگام مواجهه با نحوه اطفاء آتش را آموزش ببینند.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712