امروز :شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۱۲:۲۳:۱۰

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

وجود سوره کوثر در قرآن، نشان از عظمت جایگاه دختر و زن در اسلام و مکتب قرآن دارد

یک فعال اجتماعی، گفت: وجود سوره کوثر در قرآن، خود نشان از عظمت جایگاه دختر و زن در اسلام و مکتب قرآن دارد.

به گزارش راه ملت؛ به بهانه گرامیداشت مقام دختر؛
روز دختر فرصتی گرانبهاست که این مقام ارزشمند را گرامی بداریم و تبریک عرض میکنم.
به برکت این نظام مقدس به تأسی از اسلام ناب محمدی امروز حضور و مشارکت جامعه بانوان در عرصه های مختلف مدیریتی بسیار پررنگ تر شده و به نظر می رسد می توان از ظرفیت ها و پتانسیل های بالقوه و بالفعل بانوان در این حوزه بهره های بیشتری برد.

با نگاه اجمالی به تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی بدرستی به این مهم می توان پی برد که نقش زنان در این انقلاب و عرصه های مختلفی نظیر، هشت سال دفاع مقدس، دست یابی به علوم و فناوری های نوین،مشارکت در امر سازندگی و تلاش برای تداوم ایرانی قوی مشهود است.

در تعبیر بسیار جالبی از سوی پروردگار باریتعالی در آیه شریفه ۴۹ سوره شوری از دختر به عنوان هدیه یاد می کند و انسان‌ها باید از این هدیه متعال خوشحال شوند، بدیهی است این تعبیر بهترین تعبیر ممکن برای دختر است، همچنین از پیامبر اسلام (ص) در تعبیریگ دیگری، از دختران به “باقیات صالحات” تعبیر می کنند.
در سال ۱۳۸۵ توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی ولادت بانوی با کرامت اهل بیت، حضرت معصومه (س) مصادف با اول ذی القعده، “روز ملی دختر” نامگذاری و در تقویم های رسمی کشور درج شد، همچنین از سال ۲۰۱۲ روز هشت مارس توسط سازمان ملل متحد به عنوان روز بین‌المللی دختر ثبت شد و در بسیاری از کشورها این روز را به شکل های مختلف جشن می گیرند.
این اقدام، حرکتی فرهنگی برای یادآوری شخصیت حضرت معصومه (س) و ترویج ابعاد وجودی این دختر اهل بیت در میان دختران مسلمان بود تا دختران این مرز و بوم از شخصیت آن حضرت الگوبرداری کنند و روز دختـر، بهانه ای برای گرامیداشت مقام دختر و آشنایی آنان با نحوه صحیح زندگی با بهره گیری از فرهنگ ایرانی و اسلامی است.
وجود سوره کوثر در قرآن، خود نشان از عظمت جایگاه دختر و زن در اسلام و مکتب قرآن دارد، در معنای کوثر، مفسران سخن‎ها گفته‌اند اما ” کوثر” را به یک معنا ” کثیر” و به یک معنا خاندان پیامبر(ص) را از نسل حضرت زهرا (س) دانسته ‎اند، نزول چنین سوره‌ای و چنین تعبیر بلندی درباره فـاطمه در عـهد جاهلیت، جایگاه ارزشمند دختر و بلکه زن در مکتب حیات‌ بخش اسلام است؛ مـوجودی کـه می‌تواند منشأ این مقدار خیر و بـرکت در تـاریخ بشریت بـاشد.

یادداشت ارسالی: سید حسین رازیان

منتشر شده در :2022/06/01 - 06:06|شناسه خبر: 74957 400 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه