مدیرعامل شرکت نمایشگاههای دائمی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سند سایت این شرکت به نام شرکت نمایشگاههای دائمی کشور خورده است و اکنون این سایت نمایشگاهی جز اموال استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب نمیشود.
به گزارش راه ملت؛ سیروس باقری با بیان اینکه قبل از هر ارگان و دستگاهی در استان نیاز به همراهی اصحاب رسانه جهت توانمندسازی شرکت نمایشگاههای دائمی داریم، افزود: مهمترین رکن در این همکاری و همراهی عبارت است از شناسایی و معرفی توانمندی های استان از طریق رسانهها و معرفی آن به کشور و دنیا که لازم است کهگیلویه و بویراحمد و داشته ها و ظرفیت های آن را به طریق اولی معرفی کنیم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه نمایشگاهی بدون تعارف تا به امروز وضعیت خوبی نسبت به سایر استانهای کشور نداریم و جایگاه ما در رتبه های آخر است، اظهارکرد: شکوفایی در این حوزه نیاز به خلاقیت، ابتکار و همراهی مسئولان و یاری رسانهها و ایجاد زیرساخت ها دارد که در دوره مدیریت جدید شرکت نمایشگاههای دائمی به دنبال برطرف کردن نواقص و ایجاد ضرورتها بوده هرچند سنگهایی پیش پای شرکت نمایشگاه ها ریخته می شود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای دائمی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تاریخچه شرکت نمایشگاه ها و با بیان اینکه قدمت آن به درازای تاریخ و داد و ستد های اولیه است، خاطرنشان کرد: پدران و نیاکان ما در قالب های دیگر مثل کاروان ها و بازارچه ها با سایر تجار از نقاط دیگر داد و ستد می کردند و فعالیت شرکت نمایشگاه ها از این حیث مربوط به امروز و دیروز نیست.
باقری با اشاره به مشکل اشتغال در استان کهگیلویه و بویراحمد که در زمره یکی از استانهای با نرخ بالای بیکاری قرار دارد تصریح کرد: در صورتی که همه از جمله دستگاه های دولتی و رسانه ها پای کار باشند و شرکت نمایشگاههای استان به معنای واقعی و با همه ظرفیت و با داشتن فضای فیزیکی مورد نظر فعالیت کند قریب به ۱۰۰ نفر اشتغال زایی مستقیم و تا ۱۰۰۰ نفر اشتغالزایی غیر مستقیم در این چرخه خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه از مهمترین مشکلات این شرکت فضای فیزیکی برگزاری نمایشگاه بوده و در سالهای اخیر بنا به ضرورت این نمایشگاه ها را در مصلای نماز جمعه یاسوج برگزار کردهایم، ادامه داد: قبل از هر چیز باید از ستاد نماز جمعه و دفتر نماینده ولی فقیه در استان به دلیل همراهی و همکاری و اجازه برگزاری نمایشگاه در مصلا قدردانی کنیم.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای دائمی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اما در این بین مشکل بزرگ و غیرقابل باور در استان ایجاد شده که لازم است مسئولان و شخص استاندار و معاونت اقتصادی و متولیان همچون سازمان صمت پیگیر این مشکل بزرگ باشند.
باقری در همین خصوص تاکید کرد: یک سایت نمایشگاهی با متراژ بالای زمین در جاده یاسوج – شیراز در کنار سد شاه قاسم و در سال ۹۲ با هزینه کرد ۲۰ میلیارد تومانی ساخته شد که اتفاقی عجیب در این خصوص رخ داده است.
وی اظهارکرد: معلوم نیست که چرا و به چه دلیل با این هزینه کرد سنگین در آن زمان و با وجود چنین متراژ بالایی از زمین و سوله و سایر فضاها سند آن به نام شرکت نمایشگاههای دائمی کشور خورده است و اکنون این سایت نمایشگاهی جز اموال استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب نمیشود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای دائمی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هر چند همه اموال و املاک انفال و دارایی های واقع در کشور و در هر استانی مربوط به نظام جمهوری اسلامی بوده اما دلیل این که چنین ظرفیتی با این هزینه کرد درون استانی و با این متراژ زمین در ید شرکت نمایشگاه های دائمی استان نیست جای تعجب و تامل است.
باقری با بیان اینکه قسمتی از توان خود را برای برگرداندن این سایت نمایشگاهی به استان صرف کرده ایم رایزنی ها و مکاتباتی با مرکز داشتهایم ادامه داد: از مسئولان استانی می خواهم تا برای رفع این معضل بزرگ چارهجویی کنند.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای بی شماری در استان داریم اما تاکنون نتوانسته ایم ظرفیتها را در قالب نمایشگاه ها مورد استفاده قرار دهیم ، عنوان کرد: اگر صنعت ساختمان را وارد گود نمایشگاهها کنیم اتفاقات شگرفی در صنعت نمایشگاهی و اشتغال استان خواهد افتاد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای دائمی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: آمادگی استفاده از ظرفیت صنوف بومی استان را در برگزاری نمایشگاه ها داریم اولویت ما صنوف بومی بوده و منتظر حضور آنها در نمایشگاهها هستیم.
منبع: ایسنا
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712