رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد صاحبان هسته های فن آور و شرکتهای دانش بنیان را نخبگان و متولیان بهبود ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: شرایط برای عبور کامل از کشاورزی سنتی به مدرن فراهم است و در این زمینه شرکتهای دانشبنیان رسالت بزرگی را در توسعه کشاورزی عهده دار هستند.
به گزارش راه ملت؛ سید علی معتمدی پور در نخستین روز هفته جهاد کشاورزی و در اولین نشست مسئولین ستادی سازمان جهاد کشاورزی استان با هسته های فن آور و شرکتهای دانش بنیان مرتبط با بخش کشاورزی گفت: کهگیلویه و بویراحمد از نظر زیرساختهای نفوذ علم در امرکشاورزی استانی نوپا نسبت به سایر استانهای کشور بوده و این بدان معنا است که همه ما به عنوان دانش آموختگان بخش کشاورزی باید در عملی کردن وظایف خود در این زمینه بیش از پیش تلاش کنیم.
وی افزد: حضور پررنگتر شرکتهای دانش بنیان و اهمیت دادن به آنها از سوی مسئولین می تواند زمینه ساز تحول آفرینی در بخش کشاورزی استان باشد.
عالی ترین مقام کشاورزی استان عنوان کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد زمینه ایجاد تغییر در بخش کشاورزی با حضور شرکت های دانش بنیان مهیاتر از دیگر استان های کشور است؛ چرا که زیرساخت کشاورزی و دامپروری معیشتی وجود داشته و این به معنای استعداد بی نظیر آن در عبور از کشاورزی سنتی و حرکت به سوی کشاورزی بر مبنای علم بوده و مسلما شرکت های دانش بنیان در این زمینه نقش اساسی و تاثیرگذاری را ایفا خواهند کرد.
وی از کشاورزی به عنوان محور توسعه استان نام برد و گفت: جای خوشبختی دارد که بر اساس آمارها، شکل گیری و تمایل به هسته های فن آور و شرکتهای دانش بنیان در بخش کشاورزی نسبت به سایر بخش ها بالاتر است.
معتمدی پور به نقش جهاد کشاورزی در مقام پیش برنده عملیات علمی و محصولات فناورانه اشاره کرد و افزود: بازاریابی در هر نوع تولیدی اهمیت دارد و محصولات فناورانه نیز از این قاعده مستثنی نبوده و به ترویج و فرهنگ سازی نیاز دارند و افرادی که با بهره برداران و جامعه هدف این محصولات در ارتباط هستند می توانند کمک شایان توجه ای در این زمینه داشته باشند.
وی ادامه داد: لازم است هسته های فن آور و شرکتهای دانش بنیان از نظر علمی و زیرساختی و بر اساس نیازهای استانی و ملی حمایت شده و با ارتباط چند جانبه محققین و عوامل اجرایی سه ضلعی پژوهش، اجرا و ترویج در کنار هم پیش روند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان برای ارتباط نزدیک تر و بیشتر با صاحبان محصولات فناورانه و دانش بنیان اعلام آمادگی نموده و تصریح کرد: کمک ها و حمایتهای زیرساختی جزئی از وظایف این سازمان در قبال نخبگان علمی استان می باشد.
وی در پایان سخنانش ابراز امیدواری کرد که دست به دست داده و همه با هم نقشی ماندگار و اثرگذار در بخش کشاورزی و تداوم امنیت غذایی کشور ایفا کنیم.
در ادامه مسئول دبیرخانه تاب آوری و کشاورزی پایدار دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی که به صورت ویدیو کنفرانس در این نشست شرکت داشت از اجرای برنامه ملی ترویج محصولات شرکتهای دانش بنیان به عنوان یکی از برنامه های محوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خبر داد.
محمد شریفی مقدم اظهار داشت: بر اساس این برنامه محصولات فناورانه شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی به طور مستقیم و به دور از هر گونه بروکراسی اداری با استفاده تمام ظرفیت های موجود در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به خصوص نقاط گسترده ای که در ارتباط مستقیم با کشاورزان در یک فضای ترویجی آموزشی وجود دارد، به بهره برداران زیربخش های مختلف کشاورزی معرفی خواهند شد.
محصولات شرکتهای دانش بنیانی که از طرف پارک علم و فناوری استان به دبیرخانه این برنامه معرفی می شوند در قالب تفاهم نامه همکاری کاملا مشخص و بر اساس اعلام نیاز وزارت جهاد کشاورزی به بهره برداران بخش کشاورزی در سطح استانی و ملی عرضه خواهند شد.
در پایان این نشست صمیمانه که بیش از چهار ساعت به طول انجامید صاحبان هسته های فن آور و شرکتهای دانش بنیان کهگیلویه و بویراحمد انتظارات و خواسته های خود را با متولی ارشد بخش کشاورزی استان مطرح نموده و دستورات لازم جهت پیگیری و رفع مشکلات آنان صادر شد.
همچنین، تفاهم نامه همکاری بین مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد و مدیران عامل هسته های فن آور و شرکت های دانش بنیان استان با هدف استفاده از ظرفیت دانشبنیانهای فعال در حوزه کشاورزی و ترویج محصولات فناورانه شرکت های دانش بنیان امضا شد.
شایان ذکر است در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۶ هسته فن آور و شرکت دانش بنیان در حوزه کشاورزی، فناوری زیستی و صنایع غذایی زیر نظر پارک علم و فناوری مشغول به فعالیت می باشند.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712