با همت انجمن خیرین راهسازی کشور، روکش و آسفالت حد فاصل توت نده و پاتاوه، واقع در محدوده روستای کره (شامل سه روستا و امام زاده بی بی زهرا خاتون) تفاهمنامه توسط یکی دیگر از خیرین راهسازی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اقدام و در مراحل تفاهم نامه با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد است.
به گزارش راه ملت و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد عابد محمدی گفت: کهگیلویه و بویراحمد استانی کوهستانی است که هزینه راهسازی در آن به دلیل کوهستانی بودن، از بسیاری از استان های دیگر بالاتر است و با وجود تلاش های دولت ها در نظام جمهوری اسلامی، نیازها در حوزه راهسازی همچنان زیاد است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: بخش زیادی از نیازهای راهسازی استان در حوزه روستایی است و ۴۴ درصد از جمعیت ۷۳۰ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در روستاها زندگی می کنند که بیش از ۳۰۰ هزار نفر را شامل می شود.
راهی هموار برای روستا نشینان دنا در سایه دومین خیر راهساز استان
محمدی افزود: یکی از ظرفیتهای مهم در فعالیتهای اقتصادی، استفاده از ظرفیت خیرین است. هر چند در کهگیلویه و بویراحمد، تاکنون استفاده چندانی از این ظرفیت نشده است اما برای دومین بار یکی دیگر از نیکوکاران راهساز کهگیلویه و بویراحمدی کلید این کار را در پروژههای راهسازی استان مجددا آغاز کرد که جای امیدواری است.
آقای اسماعیل آریایی از نیکوکاران استان هم اکنون کلید دومین همکاری با راهسازی کهگیلویه و بویراحمد بعد از فرهاد آرامش نیا، در راستای استفاده از ظرفیت خیرین زده است که ما استقبال و حمایت می کنیم.
با همت انجمن خیرین راهسازی کشور، روکش و آسفالت حد فاصل توت نده و پاتاوه، واقع در محدوده روستای کره (شامل سه روستا و امام زاده بی بی زهرا خاتون) تفاهمنامه توسط یکی دیگر از خیرین راهسازی در کهگیلویه و بویراحمد در دست اقدام و در مراحل تفاهم نامه با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد است.
سهم مشارکت خیر ۷۰ درصد و میزان مشارکت اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان نیز ۳۰ درصد است و برآورد اولیه پروژه بر اساس فهرست بها ۱۴۰۲ بالغ بر ۳ میلیارد و پانصد میلیون تومان بوده است.
عابد محمدی گفت: پروژه های مشارکتی با اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد با بنیاد علوی، شرکت نفت و گاز گچساران، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد برکت وپیمانکاران خیر راهساز را نیز در اداره ایجاد کرده ایم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: تعهدات خیر، اجرای لکه گیری و آسفالت، اجرای محدودی لایه زیرسازی و اساس و اجرای آسفالت به عرض ۶ متر است.
عابد محمدی تعهدات راهداری را نیز تأمین قیر مورد نیاز پروژه و رفع معارضات محلی عنوان کرد.
وی ادامه داد: این طرح بیش ازسه میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه داشته است؛ حجم پروژه ۳ کیلومتر شامل اجرای ۳۰۰۰ هزار متر مربع لکه گیری و روکش آسفالت است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: در روستای کره دو پیمانکار خیر مشارکت داشته اند که بخش اول به اتمام و ادامه ی مسیر در حال تفاهم نامه و انعقاد قرارداد هستیم.
وی با اذعان به اینکه آسفالت کنونی جاده دچار آسیب جدی است افزود: نا ایمن بودن این معبر برای اهالی یک دغدغه بود که با لکه گیری و روکش جدید و کاهش تصادفات شاهد رضایتمندی مردم در ادامه راه خواهیم بود.
پیمانکار خیر راهساز گفت: در این دنیا کار و تلاش خدا پسندانه برای هر انسانی یک باقیات و صالحات است و من هم تلاش می کنم توشه ای برای آخرت داشته باشم.
آریایی افزود : امیدوارم که این سبک راهسازی ایجاد شده تحت عنوان خیرین راهساز، باعث تعمیم و تشویق در بین سایر همکارانم گردد.
شهرستان دنا ۴۳۰ کیلومتر راه روستایی دارد که ۱۰۰ کیلومتر آن نیاز به زیرسازی و آسفالت دارد.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712