طلعت قانع در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، درباره راهنمایی بیماران برای تهیه داروهای کمیاب اظهار داشت: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم بخشی از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است و وظایف متعددی بر عهده دارد از جمله اینکه بیماران میتوانند با ارسال (کد ۱ به شماره تلفن ۱۴۹۰) برای […]
طلعت قانع در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، درباره راهنمایی بیماران برای تهیه داروهای کمیاب اظهار داشت: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم بخشی از سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت است و وظایف متعددی بر عهده دارد از جمله اینکه بیماران میتوانند با ارسال (کد ۱ به شماره تلفن ۱۴۹۰) برای تهیه داروهای کمیاب خود به صورت شبانه روزی اقدام کنند.
عضو هیئت مدیره انجمن علمی متخصصان سم شناسی و مسمومیتهای ایران ادامه داد: همچنین، در یافت اطلاعات دارویی و کنترل مسمومیتها نیز به صورت شبانه روزی با ارسال (کد ۲ شماره تلفن ۱۴۹۰) امکانپذیر است.
قانع عنوان کرد: براین اساس ۳۸ مرکز اطلاع رسانی با شماره تلفن کشوری ۱۴۹۰ در شهرهای مختلف ایران دائر است و در این راستا برنامه ریزی و سیاستگذاری فعالیت مراکز اطلاع رسانی داروها و سموم در سطح کشور به همراه آموزش تخصصی و پاسخگوی توسط کارشناسان صورت میپذیرد.
وی در قالب توصیههای برای مردم در مواجه با مسمومیتها خاطرنشان کرد: از مردم میخواهم تا با رعایت نکات ساده ای که منجر به پیشگیری از مسمومیتها میشود خود، خانواده و در نهایت جامعه را از بروز مسمومیت محافظت کنند و دقت کنند که خطر مسمومیت بسیار به ما نزدیک است و برای هرکسی ممکن است رخ دهد. خطر را در نزدیکی خود ببینند و بیاموزند که در زمان بروز خطر چگونه مانع تشدید صدمات ناشی از مسمومیت در عزیزان خود شوند. این امر ضمن انجام اقدامات اولیه پیش از رساندن مصدوم به بیمارستان، از طریق تماس با کد ۲ شماره تلفن ۱۴۹۰، مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم و شماره ۱۱۵ اورژانس، عملی خواهد شد.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712