امروز :شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ساعت : ۲۳:۲۲:۴۹

پایگاه خبری تحلیلی راه ملت
اولین و تنها رسانه کاملا دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد

اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل

بارزترین مصداق ترک فعل در این استان ماجرای تپه دمالی سروک شهر یاسوج است/ پروژه پیر ۳۰ ساله

مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در دیدار با رئیس قوه قضیاییه در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:

به گزارش راه ملت؛ دکتر سید علی گرامی مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در دیدار با رئیس قوه قضیاییه در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:

بسم الله الرحمن الرحیم

العَدلُ اساسُ بِه قِوامُ العالَم

عرض سلام و ادب و احترام خدمت حضار محترم و خیر مقدم به محضر ریاست محترم قوه قضاییه.
خیلی خوش آمدید!

بنده به اجمال برخی از مسائل و مشکلات ملی و استانی را خدمتتان عرضه می دارم.

۱. شنیدن خبرهای مختلف در مورد فساد برای هر انسان آزاده ای دردآور است و آنچه این درد و رنج را مضاعف می کند، سرنوشت پرونده های افراد فاسد است که با سرنوشت مبهمی همراه گشته.
اساسا اگر برخوردی هم می شود کسی با خبر نمی شود!!!
در نظامی که برآمده از مردمی ترین انقلاب دنیاست نمی توان و نباید نسبت به افکار عمومی بی تفاوت بود.
باید دانست آنچه مهم و اثرگذار است درک افراد از میزان قاطعیت در برخورد با فساد است.
متاسفانه گاهی به خاطر کج سلیقگی و یا احتمالا نفوذ، پرونده های عامُ البَلوّا بطور شفاف در منظر عمومی تا حصول نتیجه نهایی تعقیب نمی شود و این باعث می شود اذهان عمومی با انباشتِ پرونده های حل ناشده مواجه باشد.
معتقدیم شما این فرصت و توفیق را دارید و می توانید بعنوان رئیس عدلیه با انتخاب های درست و اساسی نامی نیک در تاریخ نظام قضایی به یادگار بگذارید.

۲.نیک می دانیم که ملاحظات عرصه عمومی غیر از اقتضاعات عرصه خصوصی است و اگر خیابان مِلک مُشاع است( و مِلک طِلق اشخاص نیست) پس همگان می بایست به آداب و چهارچوبی مشخص پایبند باشند.
از این رو نظام اسلامی که خود را هم بسترساز و هم مانع ستیز عرصه ((عشق پاک))، ((روابط امن و سالم)) و ((خانواده پایدار)) می داند، لازم است به طور معقول در این زمینه نقش آفرینی کند.
قوه قضاییه به عنوان بازوی پرتوان نظام اسلامی باید آسیب شناسانه ، آسیب زدایی کند.
هشدار می دهیم که اگر دو مینوی بی وقفه سنت شکنی ها ادامه یابد همگی متضرر خواهند شد.

۳. مسئله سدسازی در استان ما قصه پر غصه ای دارد که از جمله آن سدها؛ سد خرسان ۳ می باشد.
سدی که ساخت آن منجر به زیر آب رفتن بیست و چهار روستا با جمعیتی بالغ بر هشتصد خانوار، تخریب بزرگترین سایت تاریخی ایلامی، مدفون شدن ۱۲ هزار هکتار پوشش مرتعی و جنگل های بلوط دنا و تخریب مرقد مطهر ۳ امامزاده خواهد شد.
در ضمن احداث این سد موجب گسیل جمعیت قابل توجهی به حاشیه شهرها از جمله یاسوج خواهد شد که تبعات منفی فراوانی از جمله بحران مسکن، اشتغال ، هویت اجتماعی و امثالهم را خواهد داشت.
جناب آقای اژه ای!!
این روزها ما شاهد برگزاری اجلاسیه های کنگره ملی دو هزار شهید والا مقام استان هستیم و شما نیز ساعتی پیش سخنران اجلاسیه شهدای طلاب و روحانی بودید و درباره لزوم زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا سخن گفتید؛ اما آیا مطلع هستید ساخت این سد سبب به زیر آب رفتن قبر مطهر۱۳ شهید خواهد شد؟؟
برخی شبهه می کنند که احداث این سد ترجیح امر ملی بر امر محلی است ، این در حالی است که استان ما در سدهای کوثر و چم شیر دین ملی خود را ادا کرده است ؛ ضمن آن که رای تاریخی شعبه ۹ دادگاه عمومی و حقوقی شهرستان یاسوج مبنی بر ابطال و توقف صدور مجوزهای مربوط به این سد نشانه ای از استقلال قوه قضاییه در برابر فشارها و لابی هاست.
امیدواریم که این استقلال و عدم تاثیرپذیری از کانون های قدرت و ثروت و لابی های سیاسی در رای نهایی این پرونده به معنی حقیقی کلمه نشان داده شود.
تقاضا داریم موضع خود را نسبت به صدور این رای تاریخی و کارشناسی صریح و شفاف بیان بفرمایید.

سد بعدی سد آبریز است که احداث آن محل اجماع همه مسئولان استان و مطالبه مردم است و از نظر کارشناسی مورد تایید و تصدیق قرار گرفته اما به دلیل فشارهای سیاسی عده ای که تنگ نظرانه و نزدیک بینانه تنها منافع منطقه ای خود را می بینند ؛ منع و رد می شود و خروجی این مخالفت ها و عدم توجه قوه مجریه در مرکز کار را تا آنجا پیش برد که نماینده محترم ولی فقیه در اجلاسیه شهدای شهرستان کهگیلویه بیان داشتند در صورت ادامه این روند برای سد آبریز موضوع را از طریق دفتر مقام معظم رهبری پیگیری خواهند کرد .
باید بدانید عدم احداث این سد سبب شده است زنان و دختران کهگلویه ای به جای کار بر روی زمینهای کشاورزی خود که تشنه آب هستند به گوجه چینی در استانهای مجاور روی آورند.

۴.تپه دمالی سروک شهر یاسوج بارزترین مصداق ترک فعل در استان ماست؛
بیش از ۳۰ سال از سفر مقام معظم رهبری به استان و صدور فرمان مبنی بر واگذاری زمینه های آن نقطه به تعدادی از مستضعفان می گذرد، اما عملا بعد از ۳۰ سال ؛ عده زیادی از مردم هنوز در بلاتکلیفی به سر می برند.
از شما تقاضا داریم این مسئله به صورت ویژه به دادگستری استان محول شده و طبق قوانین نسبت به ترک فعل متولیان امر از آغاز تا امروز با وجود همه پیچیدگی ها برخورد لازم صورت پذیرد.

البته ترک فعل مصادیق دیگری هم دارد: از جمله وضعیت پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری توسط بانک های استان؛ به گونه ای که استان ما جزو استانهای آخر کشور در این موضوع می باشد.
همچنین وضعیت نا به سامان مدیریت شهری که مصداق حقوق عامه است و می طلبد دادستان محترم به عنوان مدعی العموم به این مسئله ورود و سبب احقاق حقوق مردم شریف شوند.

۵.و اما در پایان به عنوان عضو کوچکی از نظام سلامت باید بیان کنم که اگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید حافظ سلامت جسم مردم باشد قوه قضاییه باید حافظ سلامت اجتماعی آنها باشد.
جناب آقای اژه ای!!
متاسفانه اتفاقاتی در این چند صباح افتاده که مطالبات ما در حوزه مشترک کادر درمان و قوه قضاییه را به ابتدایی ترین سطوح مطالبه گری کاهش داده است. پرستار خدوم بیمارستان را ساعت سه شب هنگام خدمت شاهرگش را
می زنند. پرستار دیگری را مورد ضرب و شتم قرار می دهند . هر روز در بیمارستان های مختلف درگیری های کوچک و بزرگ و جراحت های مختلف را شاهد هستیم. سوال می پرسم!!
چرا اقتدار قوه قضائیه مانع ادامه دار شدن این موارد نمی شود؟؟
چرا؟؟
دلیل واضح است؛چون کافی نبود.نیاز به هیچ گونه تحقیقی نیست جون نتیجه کار قوی ترین داده آماری است.

همچنین عدم حمایت قاطع از حراست های فیزیکی بیمارستان ها. حراستی که حقوق می گیرد تا حافظ امنیت باشد اما هیچ مصونیت قضایی ندارد و با او نیز مانند پرسنل درمان برخورد می شود.

امید است تدبیر فرمایید.

و السلام علیکم و رحمه الله و برکاه

منتشر شده در :2024/05/16 - 01:05|شناسه خبر: 91263 104 بازدید
گزارش خطا:

اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:

صفحه ارسال خبر - یادداشت

ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir

تماس مستقیم : 09120139712

نظرات

ارسال نظر جدید

  • آخرین اخبار

آخرین اخبار استان

حمایت می کنیم


ساخت انواع وبسایت
بالای صفحه