مدیرعامل برق استان از تدوین برنامه راهبردی برق برای اولین بار در تاریخ کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
به گزارش راه ملت؛ عبدالرسول روستایی مدیرعامل برق استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست با خبرنگاران به موضوعات مختلفی از جمله برنامه راهبردی در این شرکت اشاره کرد و گفت: این برنامه ها برای اولین بار در شرکت برق استان کهگیلویه بویراحمد تهیه تدوین و در حال اجرا شدن است.
وی با با بیان این که خوب است بدانید که برق چگونه وارد منازل ما میشود گفت: شبکه برق سراسری در کشور داریم که نیروگاهها تولید را در شبکه میریزند و از طریق خطوط ۴۰۰ و ۲۳۰ کیلو ولت به مانند شبکه مویرگی به یکدیگر پیوسته هستند.
وی گفت: وقتی برق وارد استان میشود از طریق خطوط فوق توزیع که ۱۳ پست فوق توزیع داریم وارد شبکه می شود و سپس با خطوط ۳۳ و ۲۰ کیلو ولت توزیع میشود که اکنون ۸۱ فیدر فشار متوسط ۳۳ کیلو ولت در استان وجود دارد که طول آن ۵۷۰۰ کیلومتر است برای اینکه این برق قابل استفاده باشد از طریق ۹۹۰۰ پست توزیع میشود.
روستایی، عنوان کرد: از طریق ۴۰۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف این برق را در شهرها و روستاها توزیع میکنیم.
مدیرعامل برق استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهارات خود با بیان این که ۳۰۰ هزار مشترک برق در استان داریم، گفت: در سال ۲۰۰۰ میلیون کیلو ولت ساعت فروش انرژی در استان داریم.
وی به تفکیک مشترکین پرداخت و گفت: از این تعداد ۳۰۰ هزار مشترک تعداد ۲۴۵ هزار مشترک خانگی ۳۲ هزار مشترک تجاری ۱۴ هزار مشترک عمومی ۳۴۰۰ مشترک کشاورزی ۳۶۰۰ روشنایی معابر ۱۳۰۰ مشترک صنعتی و ۱۱۰۰ مشترک آزاد داریم که ۸۱ آنها مشترک خانگی هستند و در بخش خانگی ۵۰ درصد فروش انرژی را داریم.
وی با بیان این که ۸ تا ۹ درصد رشد مصرف را داشتهایم گفت: خوشبختانه ادارات ما در شرایط کنونی خوب رعایت کردند و در بخش خانگی و تجاری به صورت تشویقی عمل خواهیم کرد و در جاهایی هم که رعایت نکنند قطعی برق را خواهیم داشت که هفته پیش هم برق یکی از ادارات قطع شد.
وی با هشدار به دلیل وضعیت دمایی و امکان قطعی برق گفت: امسال بین ۲ تا ۳ درجه نسبت به بلند مدت افزایش دما داشتیم.
مدیرعامل برق استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در چند روز اخیر علاوه بر گرما رطوبت را هم داشتیم که کولرهای آبی هم جوابگو نبودندو بحرانهایی مانند سوختن ترانسها و فیوزها را نیز داشتیم.
وی به رشد ۱۲ درصدی مصرف برق از خرداد ماه امسال اشاره کرد و گفت: در حالی که شبکه طوری طراحی شده است که ما تنها رشد ۲ درصدی را میتوانیم داشته باشیم.
روستایی در ادامه اظهارات خود به پروژههایی که در سال گذشته از زمستان ۱۴۰۲ تا اکنون اجرا شده اشاره کرد و گفت: ۹۸ کیلومتر شبکه فشار ضعیف جهت توسعه شبکه با مبلغ ۷۰ میلیارد تومان و همچنین تبدیل شبکه مسی به خود نگهدار با ۴۵۰ کیلومتر و ۲۰۰ میلیارد تومان که پایهها هم تعویض شدند همچنین توسعه و اصلاح شبکه فشار متوسط به طول ۱۴۳ کیلومتر و با مبلغ ۱۴۵ میلیارد تومان و نصب ۴۰۶ دستگاه ترانس با ۱۱۳ میلیارد تومان را داشتیم.
وی به دیگر پروژههای شرکت توزیع نیروی برق از زمستان سال ۱۴۰۲ تا امروز اشاره کرد و گفت: چراغهای پرمصرف به ال ای دی به تعداد ۲۵۰۰ دستگاه به مبلغ ۹ میلیارد تومان بهسازی شبکههای فرسوده ۱۶۵ روستا به مبلغ ۵۵ میلیارد تومان و نصب خازن در شبکه فشار متوسط به میزان ۷ مگاوار و به مبلغ ۳ میلیارد تومان را داشتیم.
وی افزود: همچنین برقرسانی به روستاهای فاقد برق به تعداد ۱۴ روستا با مبلغ ۱۶ میلیارد تومان بوده است که همه اقدامهای انجام شده ۶۳۰ میلیارد تومان هزینه داشته است.
وی در ادامه به چالشهای برق استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: حدودیت در بخشهای فوق توزیع و زیرساختهای آن است و وزارتخانه را نسبت به این موضوع حساس کردهایم همچنین محدودیت شبکه توزیع است که بزرگترین محدودیت ما بافت جغرافیایی و پراکندگی و صعب العبور بودن استان است همچنین بحث سرقت از شبکه را داریم که گاه برای چند متر کابل شبکه برق استان را دچار اختلال میکنند.
روستایی به دیگر چالشهای برق استان اشاره کرد و گفت: تلفات انرژی در سطح استان و خاموشیهای بالا و همچنین وصول نشدن مطالبات از دیگر چالشهای برق استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی به تنظیم برنامه راهبردی برق استان برای اولین بار در تاریخ کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و گفت: برنامه ما این است که هزار روز بدون حادثه را از تیر ماه ۱۴۰۳ تا پایان ۱۴۰۵ داشته باشیم وی افزود از دیگر برنامهها این است که هزار دقیقه خاموشی را به ۴۰۵ دقیقه خاموشی برسانیم و همچنین از دیگر برنامههای ما در این برنامه راهبردی به صفر رساندن مراجعه حضوری در استان است.
روستایی به برخی از برنامههای عملیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان اشاره کرد و گفت: تعمیرات کل فیدرهای فشار متوسط به تعداد ۸۱ عدد که باید تا پایان مهرماه صورت گیرد همچنین تکمیل پروژه سیم به کابل به میزان ۵۰۰ کیلومتر راهاندازی سامانه اسکادا تا بتوانیم کنترل از راه دور کلیدها را به صورت سامانهای داشته باشیم و آبان ماه راه اندازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه برنامه راهبردی نه فقط برای استان بلکه برای کل شهرستانهای کهگیلویه و بویراحمد است گفت: وقتی حکم مدیر یک شهرستان را امضا میکنیم در کنار آن بنامه راهبردی شهرستان را به او میدهیم و از مدیر شهرستان امضا میگیریم و او متعهد خواهد شد که برنامه راهبردی را در شهرستان زیر مجموعه خود اجرایی و عملیاتی کند.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712