مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویهوبویراحمد، گفت: برای بازگشت به چرخه تولید واحدهای راکد و تعطیل صنعتی و معدنی نیازمند ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.
به گزارش راه ملت؛ سید امیرتیمور موسویان در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار داشت: امسال ۶۰ میلیون دلار کالا از استان کهگیلویه و بویراحمد صادرات داشتهایم که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۳۰ میلیون دلار افزایش ۱۰۰درصدی داشت.
وی اظهار کرد: بخشی از این میزان صادرات از گمرک استان بوده و بخشی نیز از گمرکات سایر استانها بودهاست.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سند توسعه چهار ساله استان تدوین شده و پتانسیلها و ظرفیتهای در این سند دیده شدهاند.
موسویان تصریح کرد: ۵۸ طرح صنعتی برای سرمایه گذاری در سطح استان کهگیلویهوبویراحمد پیشنهاد دادیم که از متقاضیان سرمایهگذاری داخلی و خارجی در این رابطه استقبال میکنیم.
وی ادامه داد: ۴۲ هزار واحد صنفی در استان کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سرمایهگذاری صنعتی در استان قبل از صدور پروانه پتروشیمی گچساران یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که با صدور پروانه پتروشیمی گچساران این میزان به ۵۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
موسویان تاکید کرد: اشتغالزایی در حوزه صنعتی استان کهگیلویهوبویراحمد به ۹ هزار و ۹۲۷ نفر ارتقا پیدا کرد که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۱۴ درصدی داشت.
وی اظهار کرد: کارخانه فولاد بویراحمد از سال گذشته تاکنون با ۲۳۰ نفر که در سه شیفت مشغول به کار هستند، فعال است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۴۰ واحد صنعتی دارای پروانه در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۰ واحد صنعتی تعطیل و راکد هستند.
موسویان افزود: ۱۵۵۲ میلیارد تومان تسهیلات بانکی تقاضای صنعتگران استان بود که ۲۴۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان سهم صنعت استان بود که همه این میزان پرداخت شدهاست.
وی اظهار کرد: برای بازگشت به چرخه تولید واحدهای راکد و تعطیل صنعتی و معدنی نیازمند ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویهوبویراحمد تصریح کرد: کارخانه بیو اتانول باشت با سرمایهگذاری سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خرداد ماه سال ۱۴۰۵ افتتاح و بهرهبرداری میرسد.
موسویان در پاسخ به سوال خبرنگار راه ملت مبنی بر مطالبه سهم معادن در اجرای مسئولیتهای اجتماعی، عنوان کرد: معادن استان پتانسیل خوبی دارند اما تا به فرآوری نرسیم نمی توانیم در زمینه ارزش افزوده و اشتغال کارهایی انجام دهیم.
وی در ادامه، افزود: براساس قانون معادن، جایی که معادن استقرار دارند درصدی برای بهسازی راهها و توسعه راهها باید اختصاص یابد یکی از مطالبات ما بحث مسئولیت اجتماعی صنایع است که برای معادن نیز انجام خواهد شد.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712