طی یک عملیات سری و با هماهنگی دادستانی و نیروی انتظامی و امنیتی، ماموران تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد بیش از ده هزار لیتر الکل قاچاق را کشف کردند.
راه ملت: به گزارش راه ملت و به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد :صالحی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در نشست بررسی بیماری کرونا در استان از کشف ۱۰ هزار لیتر الکل در منطقه میمند استان خبر داد و گفت: ما مسؤولان باید با همکاری هم از چنین اقداماتی جلوگیری کنیم.
مدیرکل تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد: با بیان اینکه این محموله از یکی از کارخانههای شهرکهای صنعتی یاسوج به طرف استانهای اصفهان و تهران در حرکت بود افزود: در استانی که خودمان به چنین موادی نیاز داریم چرا باید اجازه دهیم که افراد سودجو دست به چنین اقداماتی بزنند.ساعت ۲۳ طی گزارش از سامانه ۱۳۵ تعزیرات باهمکاری دادستانی و طی عملیاتی با حضور روابط عمومی تعزیرات حکومتی و حراست اداره کل تعزیرات در صحنه و ردیابی و با تعقیب وگریز نیروی انتظامی استان در پاسگاه میمند دستگیر شد.
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712