مدیر جهادکشاورزی گچساران گفت: پیشبینی میشود در سالجاری حدود ۱۱ هزار تن غلات در این شهرستان برداشت شود.
راه ملت: علی علیرضانژاد با اشاره به زیرکشت دیم گندم و جو رفتن ۱۱ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در سالجاری، اظهار کرد: ۹ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان که زیر کشت دیم گندم و جو رفته نیز قابل برداشت نیست.
وی با بیان اینکه سطح زیرکشت از بین رفته به علت خشکسالی حدود ۹۵ درصد است، افزود: عدم قابلیت برداشت این درصد سطح زیر کشت، هزینه و ضرر سنگینی را برای کشاورزان داشته است.
مدیر جهادکشاورزی گچساران در ادامه با اشاره به اینکه سطح زیرکشت فوقالذکر در مناطق خیرآباد، لیشتر و امامزاده جعفر(ع) است، خاطرنشان کرد: از سطح زیرکشت دیم اراضی مناطق مذکور تنها ۳ هزار هکتار آن قابلیت برداشت دارد.
علیرضانژاد میانگین برداشت گندم دیم در هر هکتار را حدود ۲۰۰ کیلوگرم خواند و گفت: در راستای کمک به کشاورزان جهت آبی کردن اراضی و حمایت از تولید و کشت محصولات کشاورزی، رویکرد دولت یازدهم مبتنیبر تکمیل طرحهای انتقال آب از رودخانههای زهره و سدکوثر در این منطقه است.
این مسئول با بیان اینکه ۵ هزار هکتار اراضی شهرستان زیرکشت گندم، کلزا و جو آبی رفته است، عنوان کرد: پیش بینی میشود در سالجاری حدود ۱۱ هزار تن غلات از مزارع نیز برداشت شود.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین مزارع تولید غلات شهرستان در دهستانهای لیشتر، امامزاده جعفر و خیرآباد است.
مدیر جهاد کشاورزی با اشاره به آغاز برداشت محصولات زراعی در شهرستان، از فعالیت ۵۹ دستگاه کمباین موجود در شهرستان جهت برداشت محصولات کشاورزی خبر داد و افزود: گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در این شهرستان توسط شرکتها و کارخانه آرد مارون خریداری میشود.
علیرضانژاد در پایان قیمت هر کیلوگرم گندم قابل خریداری توسط شرکتها و کارخانه یاد شده را برای گندم معمولی را ۱۱ هزار و ۵۰۰ ریال عنوان کرد و اظهار داشت: کلزا به قیمت ۲۲ هزار ریال، جو ۹ هزار و ۲۰۰ ریال و گندم دورم نیز ۱۱ هزار و ۵۰۰ ریال است./فارس
اخبار و سوژه های خبری خود را برای راه ملت ارسال کنید:
ایمیل گروه خبری راه ملت: News@RaheMellat.ir
تماس مستقیم : 09120139712